About my work

I often start from traditional music, fairytales, (contemporary) myths, the people surrounding me and those I meet while travelling.I am looking for a moment where reality merges with imagination.
For me reality starts with the other. I am looking for the other.Therefor I like to work in projects in which I need others helping me to fulfill them. Preparing, composing and directing moments in the finest detail –> and then time goes on.
With me on the side the work grows, by the people around it, the participants, the time or even the flood rising.
The work goes beyond me, it becomes reality.

 

Over mijn werk

Ik begin vaak vanuit volksmuziek, sprookjes en (hedendaagse) legendes die ik combineer met mijn eigen verhalen over de mensen om mij heen en hen die ik ontmoet op reis. Ik zoek een moment waar de fantasie en de werkelijkheid samenvloeien. De werkelijkheid begint voor mij bij de ander. Ik ben opzoek naar de ander. Daardoor werk ik het liefst in projecten waarbij ik anderen nodig heb om ze te volbrengen. Waar ik momenten tot in de puntjes voorbereid, samenstel en regisseer –> en dan gaat de tijd verder.
Met mij aan de zijlijn groeit het werk verder, door de mensen eromheen, de deelnemers, de tijd of de vloed die opkomt. Het werk niet meer alleen van mij het wordt groter dan mij, realiteit.

 

http://www.lindegadellaa.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *